Hakkımızda

Balıkesir Son Dakika On haber portalı, ilk olarak 21 Aralık 2020 tarihinde internet yayın hayatına başladı.

sondakikaon.com alan adı üzerinden yayınlarına başlayan Son Dakika On, ilkeli, objektif ve hızlı haber yayıncılığı anlayışı ile Balıkesir internet okurlarını ve kamuoyunu güncel gelişmelerden anında haberdar etmeyi hedef edindi.

GÜÇLÜ YAZILIM ALTYAPISI

Yeni nesil web teknolojileri ile geliştirilen Kulga Haber Yazılımı Dora temasını sistem altyapısında kullanan Balıkesir Son Dakika On, İhlas Haber Ajansı ile işbirliğine giderek, İHA haberlerini yapay zeka ile geliştirilen İHA Haber Robotu ile anında okurlarına sunan güçlü bir yazılım altyapısına sahiptir. 

Balıkesir Son Dakika On, Balıkesir'de birçok ilki gerçekleştirerek, İHA Haber Robotu yapay zeka teknolojisi ile, haberleri ve haber manşet görsellerini hiçbir editöryal müdahale olmaksızın direkt okurlarıyla paylaşıyor.

GÜNLÜK ZİYARETÇİ ORTALAMAMIZ 20 BİN...

Yayın hayatına başladığı 21 Aralık 2020'den bugüne çok hızlı bir büyüme yaşayan haber portalımız, bugün ortalama günlük 20 bin tekil ziyaretçinin haber kaynağı olarak tercih ettiği, Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarını yüzlerce okurun takip ettiği kurumsal bir haber platformudur.

Balıkesir internet okurunun ilk haber kaynağı olma hedefi ile kaliteli internet haber yayıncılığı anlayışı ile Balıkesir Son Dakika On yayın hayatına sağlam adımlarla devam ediyor.

Bize destek olan ve internetteki başvuru kaynağı olarak gören değerli internet okurlarımıza teşekkürler...

Balıkesir Son Dakika On Ekibi